E C O S T R E T C H

Se încarcă

Despre Ecostretch
On Stretch we print.

ECO MONTAN SRL oferă unica soluţie din România, și printre cele câteva disponibile în Europa, de personalizare a foliei stretch. 

Ecostretch - Folie stretch personalizata

Cu ajutorul unuia dintre cele mai performante echipamente din Europa, putem printa volume mari de folie personalizată pentru clienții retail și ecommerce.

Funcţionalităţi ale produselor oferite de Ecostretch Print?

Produsele oferite de  Ecostretch Print permit clientului să ambaleze, să securizeze și să își promoveze afacerea cu ajutorul foliei personalizate.

Folia stretch personalizata poate fi folosită pentru ambalarea oricărui tip de marfă, de diferite dimensiuni, oferind o protecție crescută acestora. Imprimarea se poate realiza pe folie stretch de orice culoare, cele mai comune fiind folia stretch albă şi cea transparenta. Ecostretch Print devine, astfel, un mediu excelent pentru promovarea brandurilor și dublează eforturile de protecție și securizare a mărfii.

În funcție de proiect, este necesară comandarea unei cantități minime de folie personalizată. Pentru prima comandă, producţia durează în jur de 20 zile după stabilirea detaliilor grafice. Pentru comenzile repetitive, producţia durează până la 7 zile.

Păstrăm legătura!
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.

Cere cotație

Specificații tehnice ale produselor oferite de Ecostretch Print

Tipul produsului – Folie stretch personalizată

Calitate:  Folia stretch utilizată la imprimare este furnizată de producători europeni de renume.

Înainte de printare, folia trece printr-un tratament Corona. Scopul tratamentului Corona este de a optimiza proprietățile de aderență pe materialele pe bază de polimeri pentru o aderență cât mai bună a cernelii.

Personalizarea se poate face în maxim 2 culori. Pentru fiecare culoare, este necesară realizarea unui clișeu. Odată realizat, clişeul poate fi folosit pentru mai multe tranșe de printare. Cerneala  folosită de Ecostretch Print este pe bază de  solvent, cu o viteză de uscare foarte mare și este rezistentă atât la temperaturi  variate cât și la diverse tipuri de tensiune generată de înfoliere. 

Utilizare: Folia poate fi folosită pentru utilizare automată pe paletizor, sau pentru utilizare manuală.

Rolele sunt disponibile în mai multe dimensiuni

  • Rolă automată pentru paletizor – 16 kg.
  • Rolă manuală – între 2 și 3 kg.

Lățimea standard a rolei este de 50 cmÎn funcție de proiect, folia poate fi livrată în mini role de 25 cm și 12,5 cm

 

 

Despre folie

Folia stretch utilizată de Ecostretch Print este reciclabilă 100%. Folia folosită este de tip LLDPE, marcată conform normelor europene de mediu.

Ecostretch - Folie stretch personalizata

Abonează-te la newsletterele EcoStretch!

Fără conținut inutil. Fără spam.

Logo Ecostretch - Folie stretch personalizata

Ecostretch Print este un brand ECO MONTAN SRL. Livrăm folie personalizată, de înaltă calitate, pentru securizarea și brandingul produselor ambalate.

VEZI
CATALOGUL
ONLINE

Despre noi

ECO MONTAN SRL
J40/4882/2005, RO17353627

Punct de lucru:

Str. Nicolae Pop
Câmpulung Muscel, Arges,
115100, România

Link-uri utile

Urmăreste-ne!

Telefon: +40 722 534 545

Email: office@ecostretch.ro

Certificări ISO

ro_RORO