E C O S T R E T C H

Se încarcă

Confidentialitate si protectia datelor

Aceasta politica (“Politica de confidentialitate”) descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectam prin website-ul www.ecostretch.ro, apartinand societatii ECO MONTAN SRL  (in continuare numit Site-ul).

Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a informatiilor furnizate de Site, ne oferit acceptul dumneavoastra pentru a vă furniza, în continuare, informații legate de:

  • Nouăți legate de produse și servicii ale companiei ECO MONTAN SRL  și ale brand-ului Ecostretch
  • Schimbarea condițiilor de livrare și plată
  • Comunicări de marketing
  • Resurse gratuite și opinii postate pe blog-ul Site-ului

Ce informaţii colectăm şi cum sunt utilizate

Vă informăm că prin completarea şi trimiterea formularelor disponibile pe Site, vă exprimaţi acordul explicit privind prelucrarea datelor cu caracter personal conținute în acestea. Datele dumneavoastră personale, transmise prin aceste formulare, sunt utilizate doar pe teritoriul României în scopul facturării și comunicării comerciale. Durata păstrării acestor date este conform prevederilor legale.

În cadrul acestui Site ne furnizaţi următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, denumire companie, adresa de e-mail, telefon. Aceste date ni le transmiteţi prin completarea formularelor de pe Site sau prin înscrierea cu email la newsletterul companiei.

În cadrul formularelor de pe site:

Datele cu caracter personal pe care le colectam în această secţiune sunt:

Nume

Prenume

Adresa e-mail

Telefon

Denumire companie

Mesaj

Oraş

Judeţ

Puteţi utiliza aceste formulare pentru a ne adresa diverse cereri/reclamaţii, fie în legătură cu serviciile noastre (ex: cerere de ofertă), fie în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la datele cu caracter personal colectate şi prelucrate de noi.

Dacă doriți schimbarea modului în care site-ul folosește datele personale furnizate prin Formularul de contact, email-uri sau telefonic, ne puteţi contacta pentru:

  • a accesa, rectifica sau şterge datele pe care ni le-aţi furnizat,
  • a retrage orice consimţământ pe care ni l-aţi acordat în vederea prelucrării datelor cu caracter personal,
  • a ne spune să nu vă mai trimitem informaţii despre produsele şi serviciile noastre,
  • a vă răspunde oricăror întrebări despre practicile noastre de confidenţialitate online.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Folosim fişiere de tip cookie în cadrul raportării statistice privind pagină web şi pentru a vă îmbunătăţi experienţa de vizitare. Cookie este un fişier de mici dimensiuni care, la accesarea unui site, este salvat de browserul de pe echipamentul (ex: calculator, telefon, tableta)  cu care este accesat acel site. Rolul cookie-urilor este de a identifica vizitatorul site-ului. Un cookie reţine informaţii de care ar avea nevoie o pagină web pentru a vă personaliza experienţa (adică imaginile dinamice de pe site) şi a aduna informaţii statistice despre pagină web, cum ar fi paginile web vizitate, descărcările făcute, numele de domeniu al furnizorului de Internet şi ţara de origine a vizitatorilor  şi adresele paginilor vizitate imediat înainte şi după intrarea pe pagina site-ului. Informaţiile din cookie-uri ne permit să trasăm „click-urile” pe care le-aţi făcut (mai exact, căile urmate de vizitatori pentru a ajunge pe pagina noastră în timp ce trec de la o pagină la alta).

Cookie-urile nu sunt viruşi şi nu pot accesa alte informaţii de pe echipamentul dvs.

De asemenea, folosim şi fişiere jurnal de servere web standard care ne ajută să numărăm vizitatorii şi să evaluăm capacitatea tehnică a paginii noastre. Folosim aceste informaţii pentru a afla câte persoane vizitează site-ul, ne ajută să aranjăm paginile într-un mod atractiv pentru utilizatori, să avem o pagină uşor de folosit în browser şi să oferim vizitatorilor pagini mai utile. Înregistrăm informaţii despre traficul pe pagină, dar nu şi informaţiile despre vizitatorii individuali ai paginii noastre. Folosim Google Analytics care ne ajută să măsurăm eficienţa publicităţii noastre şi modul în care vizitatorii folosesc pagină web.

Vă puteţi exprima opţiunea fata de folosirea diverselor tipuri de cookies prin bifarea secţiunilor corespunzătoare din anunţul privind utilizarea cookieurilor. Opţiunea exprimată de dvs. va fi stocată pentru o perioadă de 12 luni. Dacă doriţi să vă modificaţi această opţiune vă rugăm să accesaţi setările browserului utilizat , selectând opţiunea de ştergere a tuturor cookie-urilor din cadrul acestei pagini („Schimbă consimțământul dumneavoastră”), urmând că ulterior să vă re-selectati categoriile de cookieuri pentru care permiteţi utilizarea.

Partea de „asistenţă/setări” din bara de instrumente a majorităţii browser-elor vă arată cum să blocaţi acceptarea de noi cookies, cum să fiţi înştiinţaţi atunci când primiţi un nou cookie şi cum să dezactivaţi cookie-urile existente. Nu uitaţi însă că fără cookies s-ar putea să nu beneficiaţi pe deplin de toate caracteristicile paginii noastre web (Site-ului).

Informaţiile pe care le transmitem

Nu vom transmite către terţe părţi datele dumneavoastră cu caracter personal, cu următoarele excepţii:

– Cu acordul dvs.;

– Pentru completarea datelor necesare pentru producători. Acest lucru ne va ajuta la crearea ofertei pentru instituția sau compania pe care o reprezentați.

– În cazul în care informaţia este necesară partenerilor noştri pentru îmbunătăţirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Organizaţiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate numai în măsura în care este necesară pentru executarea serviciului solicitat de dumneavoastră (ex.: realizarea serviciilor comandate, procesarea informaţiilor privind plata).

– Putem transmite date cu caracter personal autorităţilor sau instituţiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinţe dacă:

  • este prevăzut într-o dispoziţie legală;
  • previne o infracţiune sau protejează siguranţa naţională;
  • protejează siguranţa individului sau siguranţa publică;
  • aceste informaţii sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situaţii juridice.
  • În cazul în care activităţile dvs. contravin termenilor şi condiţiilor statuate de societatea noastră, sau a instrucţiunilor pentru utilizarea anumitor produse şi servicii;

– În cazul în care societatea noastră fuzionează sau este achiziţionata total sau parţial de o altă companie, iar baza de date este transferată noului operator.

– În cazul în care societatea noastră devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul său cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacţionata doar cu acordul instanţei. În cazul în care vor apărea situaţii menţionate mai sus, veţi fi anunţaţi prin e-mail sau printr-un anunţ postat pe Site.

Link-uri către alte pagini

Nu uitaţi că atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web, prezentă politica de confidenţialitate nu se mai aplică. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Vă încurajăm să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi pentru a înţelege mai exact procedurile lor de colectare, utilizare şi dezvăluire a datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr. 679/2016, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către ECO MONTAN SRL 
  • dreptul de acces, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea ECO MONTAN SRL  cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și acces la aceste date;
  • dreptul de rectificare,respectiv dreptul de a obține rectificarea de către ECO MONTAN SRL  a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
  • dreptul de opoziţie – în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legii;
  • dreptul de a solicita ştergerea datelor – în măsura în care nu există un alt temei de prelucrare al datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legii;
  • dreptul de portare – respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și dreptul de a solicita ca aceste date să fie transmise de către ECO MONTAN SRL  către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
  • dreptul de a vă  adresa justiţiei şi/sau cu plângere către ANSPDCP – Autoritatea de Supraveghere (www.dataprotection.ro).

Vă puteţi exercita oricare dintre aceste drepturi prin transmiterea unei solicitari catre office@ecostretch.ro

Actualizarea politicii de confidenţialitate

Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza politica de confidenţialitate în orice moment, dar nu va reduce nivelul de protecţie din cadrul acesteia. Acordăm cea mai mare importanţă  aspectelor legate de confidenţialitate şi intenţionam să rămânem pe deplin conformaţi prevederilor legale  în ceea ce priveşte politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal. Vom actualiza periodic politica de confidenţialitate şi vom afişa noutăţile pe această pagină.

Folosind acest Site, sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile acestei Politici.

ecostretch-LOGO-trans-250

Ecostretch Print este un brand ECO MONTAN SRL. Livrăm folie personalizată, de înaltă calitate, pentru securizarea și brandingul produselor ambalate.

VEZI
CATALOGUL
ONLINE

Despre noi

ECO MONTAN SRL
J40/4882/2005, RO17353627

Punct de lucru:

Str. Nicolae Pop
Câmpulung Muscel, Arges,
115100, România

Urmăreste-ne!

Telefon: +40 722 534 545

Email: office@ecostretch.ro

Link-uri utile

ro_RORO